Calypso Beach

Destinácia: Grécko » Rhodos » Faliraki

****x
Termín: od 3.10.2024 do 10.10.2024 - 8/7 dní/nocí Kód zájazdu: 1351461
letecká
Doprava: letecká
Strava: all Inclusive
Kód termínu: 84561952
Cena od: 998,00 €
+ príplatky od: 180,00 €

Typ dovolenky: Pobytové zájazdy, Baby friendly


Calypso Beach   ****x      Zobrazit podrobnosti
bazén klimatizácia trezor chladnička,minibar internet, WiFi animačný program večerný program fitness centrum tobogán tenis stolný tenis sauna volejbal biliard minigolf šípky basketbal TV detský bazén detské ihrisko plážový servis
Od pláže: 0 m
Od centra: 2 km
Od letiště: 19 km
Úvod:
Hotel Calypso Beach ponúka komfortné ubytovanie v blízkosti pláže i centra. S jeho moderným vybavením, príjemným prostredím a dostupnými službami je ideálnym miestom pre rodiny či jednotlivcov hľadajúcich odpočinok či zábavu.

Poloha:
Hotelový komplex je situovaný v pokojnej časti obľúbeného letoviska Faliraki, cca 2 km od živého centra s nákupnými a zábavnými možnosťami, hlavné mesto Rhodos je cca 13 km. Medzinárodné letisko (RHO) je vzdialené cca 19 km od hotela.

Hotel:
24-hodinová recepcia, hotelová reštaurácia, bar pri bazéne, snack bar, spoločenská miestnosť s TV, minimarket, obchod so suvenírmi, Wi-Fi pripojenie, vonkajší bazén (slnečná terasa a ležadlá, slnečníky a plážové osušky zadarmo), detský bazén, šmykľavka, detské ihrisko, hotelové denné aj večerné animačné a zábavné programy, živá hudba, aktivity: tenisový kurt, fitness, sauna, stolný tenis, plážový, volejbal, minigolf, biliard, basketbal, šípky (niektoré aktivity môžu byť spoplatnené)

Izby:
Hotel ponúka dvojlôžkové izby s možnosťou prístelky. K vybaveniu izieb patrí individuálna klimatizácia (mimo obdobia 1. 6. – 30. 9., za poplatok), SAT TV, vlastné sociálne zariadenie (kúpeľňa, sušič vlasov, WC), telefón s priamou voľbou, minichladnička, trezor (za poplatok) a balkón.

Stravovanie:
All inclusive - raňajky, obedy a večere formou bufetu, počas dňa ľahké občerstvenie, neobmedzené množstvo nealkoholických a miestnych alkoholických nápojov. Možnosť čerpania na miestach a v časoch určených hotelom.

Pláž:
Dlhá piesočnatá pláž s prímesou kamienkou a s pozvoľným vstupom do mora sa nachádza priamo pri hotelovom rezorte, ležadlá a slnečníky (zadarmo).


Popis:
Hotel Calypso Beach ponúka komfortné ubytovanie v blízkosti pláže i centra. S jeho moderným vybavením, príjemným prostredím a dostupnými službami je ideálnym miestom pre rodiny či jednotlivcov hľadajúcich odpočinok či zábavu.
 

Kalkulácia zájazdu:

Calypso Beach:
ajax kalkulace
 

Nezáväzná objednávka:

Hodnota musí byť vyplnená.
Hodnota musí byť vyplnená.
Neplatný tvar emailu.
Hodnota musí byť vyplnená ve formátu +421xxxyyyzzz bez mezer.
rokov. (Vek v čase skončenia zájazdu.)