Esperos Palace

Destinácia: Grécko » Rhodos » Faliraki

****x
Termín: od 19.10.2024 do 26.10.2024 - 8/7 dní/nocí Kód zájazdu: 1351454
letecká
Doprava: letecká
Strava: polpenzia
Kód termínu: 84561267
Cena od: 530,00 €
+ príplatky od: 180,00 €

Typ dovolenky: Pobytové zájazdy, Baby friendly


Esperos Palace   ****x      Zobrazit podrobnosti
bazén klimatizácia trezor chladnička,minibar internet, WiFi animačný program fitness centrum parkovisko bazén vnútorný tenis stolný tenis aerobik wellness, spa sauna masáž kaderníctvo pilates petanque, bocca šípky práčovňa, čistiareň herňa TV jóga detský bazén piesočnatá pláž plážový servis vodné športy na pláži
Od pláže: 0 m
Od centra: 3 km
Od letiště: 15 km
Úvod:
Rodinný 4* hotelový rezort leží priamo na piesočnatej pláži v blízkosti obľúbeného letoviska Faliraki na čarovnom ostrove Rodos.

Poloha:
priamo na piesočnatej pláži, 3 km od letovisk Faliraki (centra obchodíkov, reštaurácií, taverien, diskoték a barov), 15 km od letiska

Hotel:
vstupná hala s recepciou, internetový kútik za poplatok, WI-FI, spoločenská miestnosť, TV miestnosť, hlavná reštaurácia, a´la carte reštaurácia (grécke a rybacie špeciality), lobby bar, snack bar, detský bazén, 2 bazény s lenivou riekou, vnútorný bazén, ležadlá a slnečníky zdarma, terasa, animačné programy, herňa, ihrisko, tenis, stolný tenis, šípky, boccia, joga, pilates, aerobik, fitness centrum, záhrada, úschovňa batožiny, 2 výťahy, parkovisko. Za poplatok: práčovňa, požičovňa áut, obchod so suvenírmi, minimarket, kadernítvo, welness služby (sauna, masáže)

Izby:
klimatizované dvojlôžkové izby s možnosťou prístelky, s výhľadom do záhrady, s výhľadom na more, izba typu Panorama s výhľadom na more, sú vybavené rádiom, telefónom, SAT/TV, minibarom, trezorom, setom na kávu a čaj, vlastným sociálnym zariadením so sprchou a sušičom na vlasy. Detská postieľka na vyžiadanie.

Stravovanie:
polpenzia - raňajky a večere formou bohatých bufetových stolov, nápoje sú za poplatok. 

Pláž:
priamo na piesočnatej pláži, slnečníky a ležadlá zdarma, plážové osušky zdarma, vodné športy za poplatok


Popis:
Rodinný 4* hotelový rezort leží priamo na piesočnatej pláži v blízkosti obľúbeného letoviska Faliraki na čarovnom ostrove Rodos.
 

Kalkulácia zájazdu:

Esperos Palace:
ajax kalkulace
 

Nezáväzná objednávka:

Hodnota musí byť vyplnená.
Hodnota musí byť vyplnená.
Neplatný tvar emailu.
Hodnota musí byť vyplnená ve formátu +421xxxyyyzzz bez mezer.
rokov. (Vek v čase skončenia zájazdu.)